lauantai 25. elokuuta 2012

Måxi - Keskisuomalainen Derby

Måxi on tänään taas matkustanut Jyväskylään, jossa ajetaan Måxin lyhyen uran kovin lähtö Keskisuomalainen Derby. Toivottavasti Killerillä on tänään oltu skarppina ja laitettu rata kuntoon!

Derby on kerännyt Jyväskylään ikäluokan parhaimmiston, joten lähdöstä tulee kova ja veljen sanoin "ainakin puolet osallistujista pystyy tuon lähdön voittamaan".

Lähtö näkyy lauantain ravisuorassa kakkosella viimeisenä lähtönä n. klo 18.45 ja se näytetään suorana. Jännä nähdä, kuinka Måxin tänään käy :-)

1 kommentti:

  1. Jyväskylässä oli rata kunnossa mutta Måxilla ei kaikki ollut kunnossa. Tallissa on ollut virusta monessa hevosessa ja sama luultavasti tarttunut Måxiin. Se ikävä kyllä tulee sitten esille vasta startissa rasituksen myötä. Hyvältä näytti vielä 500 metriä ennen maalia ja hevonen tuntui kuskin mukaan oikein hyvältä, mutta sitten kiriinlähdön aikaan meni hevonen tukkoon. Harmi homma että sattui tässä just Derbyn aikaan mutta eipä sille mitään voi. Måxikin näytti startin jälkeen vähän surkeelta, ei ollut normaali huuteleva ittensä. Nyt vaan klinikalle ja saikulle. Alunperin oli vielä suunnitelmissa Åbyfemma Turussa kuukauden päästä 22.9. mutta katellaan ehtiikö hevonen siihen tervehtyä ja kuntoutua.

    VastaaPoista