perjantai 17. elokuuta 2012

Korfu 17.-24.8.12: lähtötunnelmissa

Niin se kesä vain meni ja huomenna on viimein aika lähteä nauttimaan etelän auringosta Kreikan Korfulle. Varasimme matkan talvella, kun selvisi, että en pysty lähtemään maaliskuussa jo varatulle Thaimaan matkalle. Matkaa on siis odoteltu aika pitkään, mutta hyvin odotuksen on jaksanut, kun välissä on ollut muutama muu reissu :-)

Huomenna aamulla suuntaamme siis Helsinki-Vantaan lentokentälle, josta kone lähtee klo 05.50. Korfun lyhyelle kiitoradalle laskeudumme 09.20 ja siitä on noin puolen tunnin matka hotellille Gouviaan.

Perjantaipäivä jää näinollen melkein kokonaiseksi lomapäiväksi, jonka meinaamme viettää rannassa auringosta ja altaasta nauttien. Ensimmäiset kreikkalaiset salaatit syömme varmasti jo päivällä ja illan pimetessä lähdemme kylille katsomaan, löytyisikö sieltä mukavaa ruokapaikkaa.

Lauantaina suuntaamme Kassiopin kylään omatoimiretkelle. Sunnuntaina osallistumme matkanjärjestäjän "Paxos ja Parga" -retkelle. Maanantaina vietämme lepopäivää. Tiistaina suuntaamme Albanian retkelle ja keskiviikkona Korfun saarikierrokselle. Torstain lepäämme Gouvian kylässä ennen perjantain kotimatkaa.

Emmeköhän saa näistä hyvät ainekset rentouttavaan lomaan.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti