torstai 16. elokuuta 2012

Måxi Keskisuomalainen Derby -karsinta

Måxi juoksee tänään Jyväskylässä Keskisuomalainen Derby -karsinnassa. Karsintaeriä on 3 ja (mikäli oikein ymmärsin) 25.8. järjestettävään Derbyyn pääsee mukaan jokaisesta erästä 4 parasta hevosta. Näissä kisoissa aikojen perusteella ei mukaan pääsekään :-)

Karsinnassa kannattaa juosta tosissaan, koska Derbyn lähtöpaikan valinta suoritetaan karsinnan paremmuusjärjestyksen mukaan. Mitä parempi sijoitus / aika, sitä aikaisemmin pääsee valitsemaan lähtöpaikan kisaan.

Måxille lykkyä tulevaan suoritukseen! Foxilta ei tänään lähetystä tule, joten netistä pitänee Måxin selviytymistä seurata.

3 kommenttia:

 1. Nolosti kävi Jyväskylässä. Oli jäänyt rata huoltamatta rallin jälkeen, joten ravit peruttu. Derbyn kohtalo vielä vähän epäselvä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuli tieto, että karsinnat ajetaan huomenna Mikkelissä lounasravien jälkeen. Hepalle ja kuskille aikamoista ajamista täältä eteläsuomesta... tänään Vihdistä Jyväskylään ja takaisin turhaan ja huomenna Vihdistä Mikkeliin. Toivottavasti ei turhaan!

   Poista
  2. Aikamoista reissaamista oli pari päivää, ei oikein hyvä kun kotona olisi paljon muitakin treenattavia. Måxi on kuitenkin hyvä matkustamaan eikä stressannut vaikka ei matkalla ketään juttuseuraa ollutkaan:) Kakkonen tuli Mikkelin karsinnasta ja lauantaina sitten jatketaan finaalissa Jyväskylässä radalta viisi. Sinne täytyy lähteä kannustamaan. Lähtö on kovin Måxin tähän asti lyhyellä uralla ja ainakin puolet osallistujista pystyy tuon lähdön voittamaan. Juoksunkulku ratkaisee.
   Tuo lähtö näkyy lauantain ravisuorassa kakkosella viimeisenä lähtönä n. klo 18.45 ja se näytetään suorana.

   Poista