torstai 6. joulukuuta 2012

Matka Venetsiaan varattu :-)

Olemme jo pitkään suunnitelleet työkavereiden kanssa matkaa Venetsiaan ja nyt näyttää siltä, että suunnitelmista tulee totta! Viiden hengen porukalla lähdemme 9.3.13 aamuvarhaisella lentämällä Amsterdamin kautta Marco Polon kentälle Venetsiaan. Perillä olemme puolen päivän kieppeillä.

Venetsiasta olemme vuokranneet kolmen makuuhuoneen huoneiston, johon meidän näillä näkymin pitäisi hyvin mahtua. Huoneisto sijaitsee Venetsian historiallisessa keskustassa, joten pitkä matka ei pitäisi olla mihinkään keskustan nähtävyyteen.

Nyt alkaa siis Venetsiaan ja sen ympäristöön tutustuminen, jotta mitään näkemisenarvoista ei jää näkemättä. Aikaa meillä on 6 kokonaista päivää, joten Venetsian lisäksi haluaisin tutustua ainakin Muranoon (lasi), Buranoon (pitsit ja talot), Lidoon (rannat) ja SanMichele (hautausmaasaari). Saa nähdä, mihin aika sitten todellisuudessa riittää.

Mukavaa on myös saada matkustaa uusien matkakumppaneiden kanssa. Olemme aika lailla samanoloisia, joten uskon, että viihdymme toistemme seurassa mainiosti!

Matkakuumetta voi hyvin käydä nostattamassa kuvablogissa http://www.venicedailyphoto.com/ tai suomalaisen, venetsiassa asustavan tytön blogissa http://vihdoinkinvenetsia.blogspot.fi. Uskoisin, että talven edetessä näistä blogeista saa ihan mukavia vinkkejä reissulle! 

Takaisin kotiin lähdemme 16.3.13 taas Amsterdamin kautta. Kotimatkalla meillä on aikaa Amsterdamissa 5 tuntia, joten saattaa olla, että kipaisemme vielä Amsterdamin kanaaleilla ennen kotiin paluuta.

2 kommenttia:

 1. Hei,
  kiva kuulla tulevasta reissustasi. Jos tulee mieleen kysymyksiä tai kaipaat lisätietoa jostakin, niin laita ihmeessä viestiä, vastaan mielelläni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tipsu,
   ihan varmasti tulee kysymyksiä ja hienoa, jos voidaan käyttää sinun asiantuntemustasi hyödyksemme. Olen tänään selannut blogisi ensimmäisestä postauksesta viimeiseen ja saanut jo nyt hyviä vinkkejä ainakin kulkemiseen ja ruokailuun.
   Ollaan yhteyksissä :-)

   Poista