perjantai 7. joulukuuta 2012

Gran Canaria - Puerto Rico 14.11.12

Pilviä Puerto Ricon taivaalla. On kai epäreilua, jos meille paistaa aurinko, kun se ei paista muillekaan. Lämmin on kuitenkin, joten kesämekolla tarkenee oikein hyvin. Matkaa suunnitellessani kuvittelin, että tähän aikaan vuodesta täällä ei ole edes näin lämmin.

Tänään vietämme "koti"päivää. Siivouspalvelua ei näy eivätkä bussit kulje. Emme onneksi ole varanneet retkiä tälle päivälle. Suunnitelmissa on jalkahoitoa (=kävelyä rannalla), patterin vaihto äidin kelloon ja ehkä vähän muutakin shoppailua, mikäli kaupat vain ovat auki.

Kotoa tuli tänään viesti, että keittiöremonttia jatketaan tänään ja huomenna. Olisipa mukavaa, jos keittiö olisi kunnossa, kun menen kotiin!

Pilvet haihtuvat iltapäivän aikana ja aurinko paahtaa kuumasti. Joku tietää, että lämpöä on 32 astetta. Altaalla aika kuluu rattoisasti sudokuja tehdessä ja kirjaa lukiessa. Äiti ottaa osaa allasjumppaa, minun ei jostain syystä tee mieleni mennä uimaan. Puoli kuuden maissa lähdemme rantaan katsomaan (ja kuvaamaan), kuinka aurinko painuu meren syliin.

Hotellin ravintolassa "Miguel" ja "Julio" tarjoilevat meille taas kerran hyväntuulisesti päivällistä. Mukavia ja työnsä hienosti hoitavia kavereita. Laskua odottelemme jonkin aikaa, mutta hyvin se aika kuluu herrojen touhuja seuraillessa. Nukkumaan on kuitenkin jouduttava ajoissa, koska aamulla lähdemme pienelle saarikierrokselle yhdessä muiden suomalaisten lomailijoiden kanssa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti