perjantai 19. elokuuta 2011

Muffinssihaaste

Matkan aikana Norkku heitti muffinssihaasteella, mukavaa  :-)

Haasteessa kerrotaan lempiväri, lempiruoka ja paikka, jonne haluaisi matkustaa.

Lempivärini taitaa olla vihreä. Luonnon oma väri hehkuu eri sävyillä eri vuodenaikoina ja näyttää erilaiselta vieraassa maassa ja erilaisessa auringossa. Vaatteissakin sitä voisi käyttää, mutta viime vuosina se on kuulunut muotiväreihin harmittavan harvoin.

Lempiruokani taitaa olla punainen liha! Grillipäivä työmaalla perjantaisin ja ravintolassa vakioannos vihannesten kanssa tuo hyvän mielen - hyvä ruoka, parempi mieli. Eilen kävin kaupungilla katsomassa poikaani Pasi-panssarivaunussa ja kotimatkalla nautin mainion pippuripihvin keskustan Rossossa. Niin siinä vain yleensä käy, että punaista lihaa tulee tilattua, kun haluaa oikein hyvää ruokaa. Milloinhan sitä kehittyisi itse ruoanlaittajana sen verran, että saisi tehtyä hyvän pihvin? Siinähän sitä olisi haastetta!

Lempipaikkoja, joihin voisin matkustaa, on useita. Mielialojen vaihtuessa paikatkin vaihtuvat. Kokemuksesta tiedän, että niinkin tylsä asia kuin rantaloma on minulle se mieleisin. Kiireisen työvuoden jälkeen tarvitsen lepoa ja rantalomakohteessa auringon paisteessa lepo toteutuu kaikista parhaiten. Ei ole lattioita, joita luututa eikä kaappeja, joita siivota. On vain ranta / allas ja kuuma aurinko - ja rentoutunut mieli.
Juuri tehty Australian kiertomatka oli omalla tavallaan hieno kokemus, nyt kuitenkin odotan jo ensi kevään Thaimaan matkaa.
Tulevaisuudessa haluan käydä ainakin Islannissa, Seinen risteilyllä, eurooppassa kaupunkilomalla (Rooma, Wien, Verona tulevat ensimmäisinä mieleen) ja ehkä vielä Azoreilla. Näitä kohteita aina sopivasti rantakohteiden välillä :-)
Vähemmän kiinnostavia kohteita ovat ne, joissa turismi on jo päässyt pilaamaan luonnon ja ravintoloissa tervehditään omalla kielellämme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti