torstai 21. heinäkuuta 2011

Haaveet (talo)

Matkustussuunnitelmien ja -haaveiden lisäksi haaveilen omasta talosta maaseudun rauhassa. Tänä vuonna asuntomessuilla esitellään kolmen sukupolven asumista, josta minulla on vähän erilainen visio: Hämeestä löytyy minulle vielä joskus vanhan maatilan pihapiiri, jossa hirsimökki, saunarakennus sekä vierasmökki.

Punaisessa hirsimökissä on alakerrassa keittiö, olohuone, makuuhuone minulle sekä kylpyhuone. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta pojille. Saunamökissä on saunan lisäksi takkahuone ja pieni makuuhuone. Vierasmökissä on tupakeittiö ja pieni makuukammari. Lisäksi pihapiirissä saa olla kesäkeittiö ja vanha navetta varastotilana / autotallina. Pihalla samoilee maatiaiskissa ja autotallista löytyy valkokattoinen vihreä Mini Cooper. Voisipa joskus olla kesäkanojakin piha-aitauksessa nokkimassa.

Kun pojat itsenäistyvät ja muuttavat omilleen, voivat he tulla tilalle mökkeilemään: toiselle pojalle mökin virkaa toimittaa saunamökki ja toiselle vierasmaja. Juoksisivatpa vielä joskus pienet jalat mummon luokse hirsimökkiin. Olisipa se täydellistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti