lauantai 7. syyskuuta 2013

Elämä asettuu uomiinsa taas uudella paikkakunnalla

Syksy on ollut muutosten ja kokemusten aikaa. Syyskuun puolivälissä aloitin opinnot täällä Kokkolassa, olin välillä viikon töissä Riihimäessä, toisen viikon Islannissa (josta kuvia vähän myöhemmin) ja tämä viikko onkin vierähtänyt täyspäiväisesti opiskellen (ja iltasella vähän töitä tehden).

Opiskelu on mielenkiintoista. Uppoudun tähän näköjään ihan kokonaan, niinkuin tapahtuu yleensäkin, kun elämässäni tapahtuu jotain uutta. On erilaisia opettajia ja uusia luokkakavereita, paljon uutta ja monpuolista tietoa, erilaisia tehtäviä. 

Tämä viikonvaihde on ensimmäinen, jonka vietän täällä Kokkolassa. Lähden kohta luonnonsuojelualueelle katselemaan ja kuvaamaan majakoita ja luontoa. Kävin siellä jo eilen auringon laskeuduttua ja paikka näytti mielenkiintoiselta ja sopivan rauhalliselta minulle viettää aikaa. 

Muutaman viikon koulutehtäviäkin on pitänyt vähän kiriä kiinni. Onneksi olemme vielä alkeissa ja tuntuu, että saan asiat selville tehtävien ja materiaalien avulla (tosin tiedän nyt jo kokemuksesta jääväni paljosta paitsi, jos en kouluun mene!).

Ensimmäiset kuvankäsittelyharjoituksetkin olen jo tehnyt. Tässä kuvien yhdistäminen, eli tavallaan kollaasin teko.Kuvat on otettu oman kodin pihasta tänä kesänä jonkun sateen jälkeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti