torstai 12. huhtikuuta 2012

Alkukirjaimet FA, FI, FO tai FU

Facebookin (tai oikeastaan Pinterestin) maaliskuun "joka päivä kuva"-haaste on saatu onnellisesti valmiiksi ja muutaman päivän on jo ehtinyt vetää henkeä, joten on aika palata blogipuolen haasteisiin.

Alkukirjaimissa tällä viikolla aika hankalan tuntuiset kirjaimet, mutta kyllähän se idea löytyi kuvapankkia selatessa. Rooman reissulla tammikuussa napattu kuva FIatista.Lisäksi vielä HDR-tekniikalla muokattu versio samaisesta kuvasta:

Muita FA, FI, FO tai FU -alkuisia kuvia voi käydä kurkkimassa täältä

4 kommenttia:

 1. Fiateja on monenlaisia, tämä lienee näitä pienimpiä niistä.

  VastaaPoista
 2. Ihana auto ja kuva siitä! Mielenkiintonen juttu toi HDR..mulla on käytössä sellainen ilmaisnetti ohjelma, jolla saa "muka" suoraan HDR -kuvan, mutta eikö tuo oikeaoppisesti tehdä monesta eri tavalla valotetusta kuvasta mikäli olen oikein ymmärtänyt?

  VastaaPoista
 3. Matkatar: Kyllä vain, HDR tehdään nimenomaan monesta kuvasta. Jalustalla otetaan kohteesta monta kuvaa eri valotuksilla ja niistä ohjelma kokoaa HDR-kuvan.

  Omat HDR-kuvani on tehty "vääräoppisesti" niin, että olen tehnyt ensin kuvankäsittelyohjelmalla samasta kuvasta versioita eri valotuksilla ja yhdistänyt ne HDR-ohjelmassa yhdeksi kuvaksi.

  Nyt kun saan jalustan taas toimintaan ja pääsen ottamaan kuvia "oikein". Sitten vasta näen, kuinka ohjelma tekee HDR-kuvan oikeista lähtökohdista.

  VastaaPoista