sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Syyskuun FB-kuvahaaste / kuva per päivä vol 3

Syyskuukin vilahtaa ohi sellaisella vauhdilla, ettei perässä meinaa pysyä. FB:n kuvahaastekin on jäänyt tekemättä, joten ahersin tänä aamuna kaikki viime viikon kuvat. Tällä viikolla on otettu näistä kuvista kolme, loput on kerätty aiemmin otetuista matkakuvista...

15 first thing you see
Vietän mielelläni viikonvaihteen mökillä, jos se vain on mahdollista. Siellä minulla on mielipaikka, leikkimökki, jossa olen yötä. Aamulla kun avaan silmäni, näen siis tämän huoneen.

16 strange
Vielä vieras, mutta ehkä joskus tutumpi paikka. Haaveenani on saada ihan ikioma mökki, siis talo, jossa asustaa ja nyt tuntuu, että on tullut aika toteuttaa tuo haave. Saa nähdä, toteutuuko se kuitenkaan, koska juuri kun pääsin suunnitelmissani vähän eteenpäin, ilmoitti työnantajani yt-neuvottelujen aloituksesta. Kuusi viikkoa menee nyt neuvotteluja ihmetellessä, koska näin isoa projektia en uskalla aloittaa, jos en ole varma, onko minulla enää työpaikkaa kuuden viikon päästä... 

17 in my fridge
 Jääkaappini sisältö 17.9.. Aika normisettiä...

18 price
 Hintoja en oletusarvoisesti kuvaa, joten haastetta piisasi tämän kuvan kohdalla. Ajatusmallia olisi tietysti voinut vaihtaa (niinkuin Norkku teki tässä kohdassa), mutta olin fakkiutunut tuohon ajatukseen. Yhtäkkiä mieleeni tuli kuva, jonka otin tammikuisessa Ateenassa, joka oli tätä tietä lukuunottamatta todellakin talviunilla!

19 underneath
Paavin vallan alla. Pietarin kirkon tornista näkee Vatikaanin, Paavin valtakunnan, kokonaan. 

20 man_made
 Kuvassa näkyy eri aikakauden rakentamista. Kerameikos ja sen puutarha sekä kirkon takana näkyvät uudehkot kerrostalot. Kaikki ihmisen rakentamia.


21 sometimes
Joskus sattuu paikalle, kun luomakunta laittaa parastaan. Kuvassa auringonlasku Uudessakaupungissa. 

2 kommenttia:

  1. Oi mikä auringonlasku..........

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pilvetön taivas kesällä on ihana, mutta kyllä parhaat auringonlaskut muodostuvat pilvisellä säällä!

      Poista