maanantai 12. syyskuuta 2011

Viimeinen ... halli :-)

Olemme ystäväni kanssa vuosien mittaan kiertäneet jäähalleja SM-liigaotteluita katsoen tavoitteenamme nähdä kaikki liigahallit. Jossain vaiheessa halleja kertyi vuoden aikana useita, mutta Kuopion ottelu ei tuntunut koskaan osuvan sopivaan kohtaan viikonlopulle. Matka Kuopioon on sen verran pitkä, että arki-iltaan pelimatkaa ei haluttu osuttaa.

Kaikki muut hallit on katsastettu jo aikaa sitten, vain tämä Niiralan monttu on jäänyt roikkumaan.

Tänä vuonna otteluohjelmaa katsoessani huomasin, että vihdoin on peli lauantaina. 3.3.2012 matkaamme siis Kuopioon.

Noin pitkälle matkalle ei tässä iässä enää jaksa lähteä bussi/junakyydillä, joten Finnairin julkistettua tarjouksensa bongasin sieltä sopivat lennot. Lähtö lauantai-aamuna ja paluu sunnuntaina iltapäivällä. Hintakin oli huomattavasti halvempi ja matka-aika lyhempi kuin junakyydissä olisi ollut, hiilijalanjäljestä tulee kyllä näin matkustaen vähän isompi...  Hotelli ja peliliput pitää vielä hankkia kunhan päästään vähän lähemmäs h-hetkeä.

Kuopiossa on varmasti muutakin katseltavaa kuin jäähalli. Syömässä pitänee käydä ja kaupunkia vähän kiertää. Talvi tuo tietysti oman lisänsä reissuun, mutta uskoisin, että Kuopio on talvellakin ihan käymisen arvoinen paikka :-) Ja mukavaahan se on matkustaa välillä ihan kotimaassakin, ei sitä aina tarvitse lähteä aidan toiselle puolelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti