keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Haaste Miiwiltä

1.  Kerro jokin koulumuisto.
Koulunpihalla kukkulankuningasta lumikasassa :-) Sepä vaan oli hauskaa. Milloin oli omat kengät jonkun muun kädessäm milloin jonkun muun kengät minun kädessäni. Kaikki vaatteet alusvaatteita myöten märkänä. Tunnin aikana tumput ja pipot olivat patterin päällä kuivamassa. Oli se vaan huoletonta aikaa!

2.  Lempikukkasi?
Lempikukka vaihtelee vuodenaikojen mukaan, mutta ehdottomat suosikit ovat kevättalven tulppaanit, jotka enteilevät kesää sekä keskikesän kukkaniitty erilaisine kukkasineen

3.  Muistosi mammasta tai isovanhemmasta?
Isovanhempia äidin puolelta en muista ollenkaan, isän puolelta vähän paremmin. Pappa kuoli 70-luvun puolivälissä, joten parhaiten muistan mummon. Vietin kesäni tyttösenä mummolassa. Loppuen lopuksi en tainnut olla siellä kuin muutaman viikon kesässä, mutta se aika tuntui todelliselta lomalta. Mummosta mieleen on parhaiten jäänyt sanonta "jos miul viel näit elinpäivii piisaa". Vuodesta toiseen mummo asiaa siunaili ja elikin pitkän elämän. Viimeiset vuodet mummo vietti vanhainkodissa ja jätti tämän maailman 96 vuotiaana jo vähän dementoituneena mummelina.  

4. Tarviitko silmälaseja - kuinka monia :-D
Yksillä selviää, kunhan tehoja on tarpeeksi monta :-)

5.  Juotko kahvia aina samasta kupista tai mukista - millaisesta?
Pyrin käymään joka vuosi ulkomailla. Tuliaiseksi ostan itselleni kahvikupin, josta juon kahvia töissä. Tällä hetkellä kuppeja on siellä kolme: viime kesänä Australiasta ostettu, tammikuussa Roomasta tuotu ja vuosi sitten Ateenasta tuotu. Pienet kahvit juon Roomasta tuodusta skootterikupista ja kunnon kahveihin olen viime päivinä käyttänyt Australiasta tuotua kuppia.
Eli siis en. 

6.  Sex??? :-DDD
???

7.  Oletko onnellinen?
Taidanpa olla! Mitä muuta voisi elämältään toivoa? Luotettavat ja ihanat vanhemmat, jotka kasvattivat vahvaksi, itseensä luottavaksi ihmiseksi. Kaksi jo aikuista poikaa, jotka varmasti vähitellen itsenäistyvät ja pääsevät kiinni omaan elämään. Joista toinen jo työelämässä, toinen vielä hankkimassa valmiuksia aikuisen elämään armeijassa. Hyvä työpaikka, jossa mainiot työkaverit. Muutama luotettava ystävä, joiden kanssa jakaa ilot ja surut!  

8.  Mitä kaipaat?
Vaikka onnellinen olisikin, sitä toivoo elämässä aina vähän muutosta ja kehitystä. Minulle kehitys olisi pieni talo (tai mökki) jostain vähän syrjemmässä. Talon tiluksilla olisi muutama pieni mökki, joista pojat voisivat rakentaa itselleen rentouttavat vapaa-ajan paikat. Ja ihan luksusta olisi, jos joskus vielä saisi tuntea pienet kädet kiertyneenä mummon kaulan ympärille.    
 
9. Mitä teet kun kesä koittaa?
Nautin auringon paahteesta ja valosta! Lomasta ja matkoista!
Kesä on sitä aikaa, jolloin ollaan liikkeellä, käydään kesäkaupungeissa ja liikutaan ulkona vapaasta nauttien. 

10. Joulu vai juhannus? 
Juhannus. Ehkä siksi, että silloin on kesä, lämmin, valoisa ja aurinkoinen
Joulu on omalla tavallaan hyvää aikaa, mutta talven kylmyys ja pimeys saavat liputtamaan Juhannuksen puolesta

11. Oletko hyvä laskemaan, ...edes yhteentoista?  ;D  
Tähän saakka olen laskutaidollani pärjännyt. Jos ei pää riitä, otetaan avuksi kännykän tai tietokoneen laskin. 

***

Tämän haasteen säännöt ovat seuraavat: 
Vastaa saamiisi kysymyksiin,
keksi uudet 11 kysymystä ja haasta 11 blogiystäväää vastaamaan niihin
ja keksimään puolestaan uudet 11 kysymystä.Haastan siis kaikki blogini seuraajat vastaamaan samoihin kysymyksiin!

2 kommenttia:

 1. Kivasti vastailit Uunan keksimiin kysymyksiin :)
  Kiitos kun otit haasteen vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa oli haaste saada. Tuli vähän muisteltua lapsuuden kesiä ja laitettua ajatuksiaan järjestykseen. Mietittyä mikä on lopulta tärkeintä elämässä :-)

   Poista