torstai 16. helmikuuta 2012

234. Valokuvatorstai - Kiva

Sanasta kiva tulee itselleni mieleen yllättäen matkustaminen. Sehän on kivaa ja avartavaa. On mielenkiintoista nähdä erilaisia tapoja elää ja hoitaa asioita. Erilaista sykettä ja toisaalta rauhaa ja levollisuutta. Matkoilla on hauska seurata paikallisten ihmisten arkista elämää, kuinka eri tavoin asioita voidaan erilaisissa kulttuureissa tehdä ja kuinka erilaisia asioita eri puolilla maailmaa arvostetaan.

Itse olen vasta alussa tässä maailmanvalloituksessani, mutta jo tällä kokemuksella voin sanoa, että valloitus jatkukoon!

Kuvassa oikealla elämän perusasioita Kap Verdeltä, keskellä ylhäällä arkkitehtuuria jostain päin Kreikkaa, oikealla Hongkong ja Sydney, alhaalla jo vähän surullisenkin kuuluisat Ateenan mellakkapoliisit Syntagma-aukiolla ja Rooman ihana Colosseum.

Lisää kivoja asioita voi käydä katsomassa täällä

3 kommenttia:

  1. Nätit kuvat ja kollaasi, matkakuvia on aina ihana katsella ja haaveilla itsekin taas matkasta!

    VastaaPoista
  2. Matkatar, matkojen suunnittelu ja niistä haaveilu on kyllä yksi parhaista harrastuksista. Vielä kun joku matka aina silloin tällöin toteutuukin :-)
    Tänään soitti Mondo-lehden myyjä, melkein tilasin puolivuotiskauden, mutta onneksi tulin järkiini ja jätin tilauksen tekemättä. Jos matkalehti tulisi joka kuukausi, saattaisi tämä homma karata ihan kokonaan käsistä :-)

    VastaaPoista