tiistai 13. joulukuuta 2011

Ihmeellinen maailma - tietotekniikka

On tämä tietotekniikka ihmeellistä! Joulukuun alussa hävisi kotikoneen nettiyhteys kuin tuhka tuuleen. Ei toiminut langaton yhteys eikä normaali verkkopiuhayhteys. Samalla verkkopiuhalla toimi työkone verkossa ihan normaalisti.

Monena päivänä koitin asiaa ratkaista, mutta mitään ei näyttänyt olevan tehtävissä. Vihdoin päätin pyytää apua rapakontakaiselta ystävältäni. Jäin odottamaan hänen vastauksiaan ja ennenkuin hän ehti kysymyksiini vastata, otti kone yhteyden nettiin ja alkoi toimia.

Outoa on tämä tietotekniikka! Hienoa, että yhteys toimii, mutta olisi ollut hyvä tietää, miksi nyt korjaantui, jotta osaisi toimia oikein seuraavalla kerralla, kun/jos yhteys ei toimi.

Tässä välissä olen ehtinyt lukea digikuvausopasta ja käsitellä kuvia photoshopilla. Nyt kun netti taas toimii, pystyn taas osallistumaan kuvahaasteisiin. Mukavaa :-)

2 kommenttia:

  1. Joskus noille vekottimille riittää kun niitä vähän uhkailee... Kiva että toimii taas. :)

    VastaaPoista
  2. Norkku: on tosiaankin kiva, että voi käyttää omaa konetta. Voi pelata, käsitellä ja julkaista valokuvia, kirjoitella blogia ja kaikki samalla koneella. Työkoneella olen surffannut ne pakolliset surffaukset, mutta kannettava ei ole koskaan yhtä mukava kuin tavallinen pöytäkone näppiksineen ja hiirineen!

    Vielä kun saisi tuon ihme ping.exe -troijalaisen pois koneelta...

    VastaaPoista