perjantai 28. lokakuuta 2011

Luova lauantai 94 - Kylmyys

Ensimmäistä kertaa mukana Luovassa lauantaissa. Oma luovuuden välineeni on kuvankäsittely, jota olen opetellut nyt vuoden verran. Tähän mennessä käsittely on tarkoittanut "vain" kuvan kehitystä, siis viimeistelyä julkaisukuntoon, muutoksia en ole kuvankäsittelyllä halunnut kuviini aikaisemmin tehdä.

Kehitys kuitenkin kehittyy ja nyt tuntuu siltä, että olen valmis käyttämään kuvankäsittelyä myös kuvamanipulaatioon. Tässäpä siis ensimmäinen yritykseni aiheena "Kylmyys". Ja tietysti näin alussa käsittely on maltillista.

Koska luova lauantai on tarkoitettu kuvataiteelle ja mukaan hyväksytään vain selvästi taiteelliset kuvamanipulaatiot, teen haasteen itsekseni tänne omaan blogiini enkä linkitä sitä mukaan luovan lauantain sivuille.
***
Lisään vielä tähänkin alkuperäisen kuvan, josta manipulaatiota aloin työstämään.6 kommenttia:

 1. Ihanaa kun sä aina löydät näitä haasteita, mäkin pongaan niitä sitten täältä. :)

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä tää tuntu siltä, että voisi koittaa osallistua vaikka näin itsekseen. Siellä on 93 muutakin haastetta, joiden avulla voi harjoitella kuvankäsittelyä nyt, kun kuvien ottamiseen ei näköjään luovuus vielä riitä.

  VastaaPoista
 3. Se vaatii vaan harjoitusta tai ehkä jonkinlaista vapautumista? Se mua juuri niissä epäonnistuneissa kuvissa innostikin, että joskus teknisesti pieleen menneessä kuvassa onkin vahingossa jotain hienoa.

  VastaaPoista
 4. Kuvassasi on taiteellisuutta ihan riittävästi : )
  Kaunis katsella.

  VastaaPoista
 5. Hyvin olet saanut kuvaa lisää kylmyyttä, hrrr...

  VastaaPoista